Величезні навантаження на роботі, травми, важкі хвороби виснажують людину і фізично і морально. Але прийшов час про це забути! Маточне молочко ліофілізований – універсальний профілактичний продукт, завдяки якому ви зможете підтримувати свій організм у формі навіть після найскладніших днів. Забудьте про стомлюваність, поганий імунітет і численні хвороби – натуральні препарати бджолиного походження будуть підтримувати вас завжди!
Властивості препарату:
Вживання маточного молочка рекомендовано:
- В процесі реабілітації після інфарктних, інсультних станів, операційних втручань, хіміо- та радіотерапії, перенесених важких захворювань;
- У разі стенокардіологічних нападів, серцевої ішемічної хвороби, атеросклерозних бляшок, гіпертонічних і гіпотонічних кризів, дистрофії міокарда, вегетосудинної дистонії;
- При наявності регулярних неврастенических розладів, стресових станів, депресивних настроїв, і при епілептичних нападах;
- Як профілактичний і лікувальний засіб різноманітних збоїв у функціонуванні ендокринної та статевої сфери, при безплідді чоловічого і жіночого генезису, як додатковому до головного лікування;
- Представницям слабкої статі для усунення проявів клімаксу, збоїв місячного циклу, гормонального дисбалансу;
- Як додаткове лікування у чоловіків простатиту, аденоми передміхурової залози, імпотенції;
- У разі травних розладів у дорослого населення і дітей, зниженому апетиті, анорексії, анемічних станів;
- Годуючим матерям від гипогалактії – зниженні лактації;
- У разі передчасного випадіння волосся, підвищеної їх ламкості і відшарування, крихкості нігтьових пластин, раннє в’янення шкірних покривів;
- Дорослому населенню та дітям від почуття постійної втоми, занепаду імунітету, численних хвороб ГРВІ.
Досягнення споживання маточного молочка:
- Налагодження здорових показників кров’яного тиску.
- Підвищення метаболічних процесів в клітинах міокарда,
- Зменшення рівня шкідливого холестерину
- Поліпшення функціонування та налагодження серцево-судинного ритму,
- Через наявність в маточному молочку біотину, цинкового, калієвих, фосфорових, магнієвих, марганцевих, хромових елементів, а також вітамінного комплексу В1, В3, триптофанового, ізолейціновой амінокислот, лейцину в кров’яних клітинах, зберігається стабільний показник глюкози при цукровому діабеті;
- Активізація вироблення гемоглобіну, організм набуває велику стійкість до гіпоксії (кисневого голодування);
- Активізація функціонування статевих залоз і відновлення нормального гормонального фону;
- Зростання сексуального потягу і підвищення фертильних функцій (можливості запліднення);
- Нормалізація психічного, емоційного і фізичного самопочуття під час клімаксу;
- Зменшення ймовірності хвороб органів по жіночій і чоловічій лінії;
- Стимулювання продукування тестостерону (статевого гормону чоловіків) через цинкові і гормональні компоненти(прогестерону, тестостерону, естрадіолу, що входять до складу), посилення потенції, підвищення якісних характеристик сперми;
- Кращає регуляція наднирників і всіх органів кровообігу;
- Збільшується апетит, приходить в норму шлункова і кишкова перистальтика, органів травлення;
- Зміцнюється імунна система, зменшується ймовірність появи хвороб;
- Спільно з силовими вправами і здоровим раціоном маточне молочко сприяє зниженню жирових відкладень, зростанню мускулатури, підвищенню витривалості;
- Під час вагітності знижується ймовірність виникнення ожиріння, анемії, зростає супротив до бактеріального та вірусного розмноження.
Маточне молочко краще вживати спільно з іншими апіпродуктами: пергою, пилком, медом. Прийом в комплексі збільшує його ефект на людський організм.
Склад і властивості:
Харчова та біологічна цінність маточного молочка в багато разів перевищує всі інші апіпродукти. Концентрація лізину, проліну, аспарагінової і глютамінової амінокислот в маточному молочку більше, ніж в будь-яких типах білкових речовин тваринного походження. Для людського організму такі амінокислоти є незамінними, так як роблять позитивний вплив на суглобові тканини, збільшують когнітивні функції, володіють гепатопротекторним ефектом, і важливі для правильної роботи і функціонування головного мозку.
Амінокислота лізин незамінна для процесу кальцієвого засвоювання людським організмом. При відсутності даної амінокислоти стає просто нереальним Колагенове продукування, яке відповідає за пружний і еластичний стан шкірних покривів, капілярних судин, кісткової тканини, хрящів. Крім іншого, лізин бере участь в процесах гормонального синтезу, а значить, маточне молочко по суті – еліксірний рятівник молодого стану.
Отримання і консервація:
З прийняттям рішення купити маточне молочко, треба знати, що існує і один головний мінус – втрата якостей в умовах кімнатного температурного режиму через два – три години. З метою тривалого збереження такий апіпродукт підлягає консервації з використанням різних методів:
- заморожування;
- консервація медом;
- адсорбція;
- ліофілізація.
В умовах заморожування маточне молочко не втрачає власних характеристик, однак в разі перевезення з’являються проблеми. У разі адсорбції до адсорбентів (Лактозна – глюкозной суміші), додають не більше 7-10% маточного молочка, а в разі консервації медом ще менше – 1-2 г на 100 г меду. Більше не рекомендується, зважаючи на можливе псування Апіпродукту.
Безперечно, найбільш вдалим методом консервації служить ліофілізація, про використання якої було вже відомо з часів СРСР, свідченням чого є статті апітерапевтів. Застосовуючи заморожування (з температурним режимом -30 ° С) і сушіння в вакуумних контейнерах апіпродукт, не втрачає характеристик, в ньому не містяться штучні добавки і консерванти, і ключове – його можна зберігати до 2 років при кімнатній температурі.
Маточне молочко ліофілізоване, Що являє собою маточне молочко і навіщо його застосовувати?
Бджолам маточне молочко – це первинний корм, що продукуються молодими бджолами, які повинні годувати личинок і матку. Різниця в тому, що личинки робочих бджіл добувають маточне молочко лише 3 доби, а матка – протягом усього життя. З цієї причини тривалість життя її значно більше звичайних бджіл – аж до 7 років, в той час, як робочих бджіл лише 35-40 діб. Однак якщо личина робочої бджоли стане добувати маточне молочко понад 3х діб, у неї з’являються репродуктивні функції, і вона стає маткою. Дане положення нерідко стається, якщо в сім’ї бджіл гине матка і її терміново необхідно підмінити.
Маточне молочко – це желеподібна суміш білястого або ніжно – бежевого тону з характерним запахом і вираженим кислим присмаком. Отриманням маточного молочка зайняті далеко не всі любителі – бджолярі, так як даний механізм потребує докладання великих зусиль. Тому купити продукти бджільництва – маточне молочко ой як не легко, вартість такого Апіпродукту досить висока.
Форма випуску: в окремій упаковці міститься 10 капсул по 0,35 г., що еквівалентно 1 граму нативного маточного молочка.
Рекомендуємо купити маточне молочко ліофілізоване для себе, рідних і близьких людей.
Не відноситься до медикаментозних препаратів!
Відгуки
Відгуків немає, поки що.