Купити Бджолиний хліб (Перга бджолина) натуральний сертифікований продукт бджільництва з доставкою по Києву та Україні.
Перга бджолина рекомендується до застосування:
- Є конкретне підтвердження щодо того, що перга здатна усунути застарілі больові симптоми в органах травлення.
- Натуральний продукт зміцнює імунні сили організму, покращує адаптивні здібності тіла, пов’язані з пристосованістю до зміни параметрів навколишнього середовища, знижує втому.
- Бджолиний хліб ефективний при порушеннях функціонування органів шлунково-кишкового тракту, при діагностуванні дисбактеріозу. Він здатний оновити і привести в порядок мікрофлору кишечника.
- Перга покращує зорові діоптрії, прибирає втому очей.
- Природний хліб з пилку важливо використовувати в період виношування дитини, попереджаючи появу токсикозу і патологій.
- Рекомендується з метою підвищення сил у людини, що готується до проведення хірургічного втручання, а також після операбельного відновлення.
- Зменшує небезпеку виникнення тромбофлебіту. Позитивно впливає на мозковий кровообіг, збільшує концентрацію гемоглобіну і червоних кров’яних тілець. Рекомендований для хворих на анемію, людей з астенічними станами.
- Чудово впливає на роботу ендокринної системи.
- Прибирає невротичні стани.
- Підвищує чоловічу потенцію.
- Підсилює швидкість пригоди обмінних процесів в цілому, покращує самопочуття.
Опис
Відтворити пергу людськими руками і при цьому зберегти і наділити його повним обсягом корисних властивостей нікому досі не вдалося. Саме тому ми дуже вдячні мудрим, медоносним комахам, завдяки яким отримали можливість користуватися повністю натуральним і дієвим продуктом.
Як відбувається утворення бджолиного хліба
Бджоли приносять і поміщають в клітинку-соту величезну кількість невеликих грудочок пилку, зібраних з квітів, утрамбовують її там додають трохи меду і за рахунок секреції своїх залоз вони ферментують пергу. Біохімічні реакції, що відбуваються, за певний час перетворюють вихідний склад в пергу. Такий продукт на відміну від пилку має набагато більш тривалий термін служби, вона стає практично без алергії, набагато краще засвоюється людським організмом. Біохімічні реакції, що відбуваються, за певний час перетворюють вихідний склад в пергу.
У роботі беруть участь ферменти з залоз комах і безліч мікроорганізмів: водневі бактерії, молочнокислі, дріжджі, цукрові гриби, лактобацили. Повільна трансформація вихідного складу призводить до утворення групи біологічно активних речовин і безлічі вітамінів.
Корисні компоненти природного продукту
Перга включає в себе:
– β-каротин, ретинол, токоферол, кальціеферол, аскорбінову кислоту, вітаміни групи B, PP, P, K;
– амінокислоти (триптофан, валін, лейцин, фенілалалін, лізин, метіонін, ізолейцин, треонін);
– мінерали: I, Mn, Ca, K, Cr, P, Co, Fe, Zn, Cu, Mg;
– органічні сполуки фенолу, молочна кислота, фіто- і класичні гормони, ферменти.
Найменування
Хліб бджолиний (перга).
ТУУ-30180024.005-2000
Відгуки
Відгуків немає, поки що.